FÓRUM: (katt a képre)
 
 
Kattints a képre a teljes mérethez!
 
Ha bármi kérdésed vagy kérésed van a Fórummal kapcsolatban, írj a megaszt3@freemail.hu -ra!!! :)
 
 
 
(65.5 KB)
 
 

M*Menü

 

A NYERTES:

Rúzsa Magdolna!

M*Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

M*Egyebek

 

M*Hét képe!!!

 

M*Szavazás

Kik illenek össze?? Szavazz!!
Kiket látnál szívesen együtt???

Anikó és István
Magdi és Tamás
Eszter és Péter
Mónika és Ferenc
Eszter és Tamás
Magdi és Péter
Mónika és Péter
Angéla és Ferenc
Magdi és Ferenc
Bíborka és István
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

M*Játékok

 

M*Nyereményjátékok

 

M*Extrák

 

M*Megasztár szabályok

 

M*Linkeld ezt az oldalt!

Kattints a képre a teljes mérethez! 

Kattints a képre a teljes mérethez! 

Kattints a képre a teljes mérethez! 

Kattints a képre a teljes mérethez!

 

M*Számolunk... :))

Indulás: 2005-11-24
 

M*Ti küldtétek!

 

M*Dicsőségtáblák

 

M*Online Interjúk

 

M*Érdekességek

 

M*Fejléc

Fejlécszavazás...
Milyen új fejléc legyen az oldalon??

Tomi & Eszter, Magdi is egy kicsiben, mert ő nyert
Feri & Betti, Magdi a sarokban
Minden Megasztár
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

M*Az oldaladra!

 

M*Más oldalaim

EWF - Emma Watson Fan  

Megasztár 2 

OC - Narancsvidék 

 

M*Mega Névnapok

március 7., december 29. - Tamás nap (Kontor Tomi)

április 29., június 29. - Péter nap (Puskás Peti)

május 4. - Mónika nap (Hoffmann Móni)

május 11., október 4., november 3. - Ferenc nap (Varga Feri)

május 24. - Eszter nap (Szabó Eszti)

május 29., július 22. - Magdolna nap (Rúzsa Magdi)

május 31. - Angéla nap (Póka Angi)

július 12. - Izabella nap (Széles Iza)

július 26. - Anikó nap (Baktai Anikó)

július 28. - Szabolcs nap (Oláh Szabi)

december 26. - István nap (Varga Pisti)

 

M*Fanclubok!

Szabó Eszter Fan Site Club

Szabó Eszter Fan Club 

Szabó Eszter Fan Club (Play.hu)

PPF Fanclub (Puskás Peti)

KTFC (Kontor Tamás Fan Club) 

Varga Ferenc Fan Club 

Puskás Péter Forever Fan Club

SzEF (Szabó Eszter Fan)

Rúzsa Magdi Hivatalos Fan Klubja (RMFC)


M3 "Club"

Belépek

Ez nem annyira Fanclub, de erősítjük a Mega-Rajongók táborát és esetleg találkozhatunk is, valamint lesz külön modul.

 
Rúzsa Magdolna

"Kishegyesen élek, Szabadkához közel van, körülbelül hat-hétezren laknak itt. Nekem kezdetben a zene menekülés volt. Tehát ha valami történt, akkor csak bekapcsoltam a zenét, és tomboltam. Szeretnék valami maradandót alkotni majd egy nap, hogy ha meghalok, vagy bármi történik velem, az emberek ne felejtsenek el. Ki tudja? Lehet, hogy valamikor énekeltem a színpadon, és egy fiú és egy lány éppen akkor ismerkedtek össze, mondjuk egy lassú dalom miatt. És akkor már valamilyen szinten beloptam magam az életükbe, és ez nagyon jó érzés!"


MINDENT - MAGDOLNÁRÓL:

Rúzsa Magdi: A mese elkezdődött - katt ide!

Már a Megasztár döntőjében - katt ide!

Rúzsa Magdolna és Szabó Eszter a döntőben - katt ide!

Üzentek a Megasztárok - katt ide!


AMI A MEGASZTÁR MAGAZINBÓL KIMARADT:

 Hogy csúszott le Magdi az első Mega-szériáról?

A selejtezőn még nagyon izgult, de aztán minden sikerült, és utólag szívesen gondol vissza arra a hihetetlen izgalomra, amivel a színpadra lépett. Nézte az első Megasztárt is, amiről lekéste a jelentkezést, a másodikról pedig nem kapott visszajelzést, most azonban reméli, semmi sem tudja megállítani. Amikor megszólal a zene és énekelhet, akkor már úgy érzi, rossz dolog nem történhet vele.


1. DÖNTŐ:

 Rúzsa Magdolna: Meghalok, hogyha rám nézel

"Nagyon új nekem ez az egész közeg, az, hogy most ennyi minden történik velünk itt, a Megasztárban. Amikor meghallgattam először a döntős dalomat, akkor nagyon megijedtem tőle. Később jöttem rá, hogy benne van az a szélvihar, amire nekem szükségem van a színpadon. Én ettől az energiától létezem a közönség előtt."

"Meghalok, hogyha énekelsz!", "Meghalok, hogyha rád nézek!" - a zsűrit elbűvölte az az igazi rockabilly életérzés, amit Magdi produkciója közvetített. Pély Barna bevallotta, neki pontosan erről szól a rock'n'roll: "Tökéletesen csinálod, erre születni kell, esetedben megtörtént."


2. DÖNTŐ:

 A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.tv2.hu/db/0E/AE/i003E1EAE.jpg”.

 George Harrison - I Got My Mind Set On You

 "Többnyire pozitív visszajelzéseket kaptam, és örültem neki. Mert féltem attól, hogy nagyon sokan vadnak fognak majd látni. Sokan azt hiszik, hogy egy nagyon kemény csaj vagyok, pedig nem. Ebben a számban van valami különleges pezsgés, ami kell nekem."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Nem foglak dicsérgetni, mert annyira mértéken felül állsz. Nagyon komoly élmény, ha láthatlak téged!" (Bakács Tibor "Settenkedő")


3. DÖNTŐ:

ABBA - The Winner Takes It All

"Attól lesz egy sláger örökzöld, hogy fülbemászó a dallama, sokatmondó és könnyen megjegyezhető a szövege. Nekem rögtön ez a dal jutott eszembe, mert ez a nővérem egyik kedvenc dala. Ha a szövegét vesszük figyelembe, nagyon sokat elmond rólam."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"A művészettörténetből kell kölcsönözzek egy szót: parasztbarokk. Remélem, senki nem érti félre. Nem tudom, honnan tudod mindezt, de annyira cizellált, annyira minőségi, annyira össze van rakva. Miközben fogalmam sincs róla, hogy tudod-e például, mi az a dinamika. Egyszerűen a véredben van." (Novák Péter)


4. DÖNTŐ: 

United - Végső vallomás

"Úgy érzem, hogy most énekeltem először úgy, mint régen. Megtaláltam az egyensúlyt magamban. A Végső vallomást választottam, ami egy nagyon lassú dal, és úgy gondoltam, tényleg itt az ideje, hogy a színeimet elkezdjem megmutatni."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Meg vagyok hatódva. És annyira örülök, hogy te kaptad ezt a dalt. Az hagyján, hogy nem hagytál cserben minket. Miközben teljesen hű voltál magadhoz, mindent meg is csináltál, amit a próbán mondtunk neked." (Pély Barnabás)


 5. DÖNTŐ:

Queen - I Want To Break Free

"A Queen egy nagyon nagy kedvencem. Rapszódiákat csináltak, borzasztó sok vokál, kórus. Ez az, ami miatt annyira más, ami miatt annyira nehéz. Egy olyan dalt választottam, amiről úgy gondolom, hogy el tudom énekelni."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Úgy gondolom, kicsit átértelmezted a nótát, de ez nem tett neki rosszat. Azt gondolom, megmaradt a játékossága a nótának, de volt benne egy kis rockos történet is. Tetszett." (Pély Barnabás)


6. DÖNTŐ:

 Rocky Horror Picture Show - Time Warp

"Az a legjobb, ha kisüt a nap, boldogok az emberek, és én is az vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy nagyon sokat kell dolgoznom, mert most már nem adhatom alább. Még soha életemben nem szerepeltem musicalben. A Rocky Horror Picture Show nyitódalát fogom énekelni."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Amikor énekelsz, annyi minden jut eszembe. Először is, elhiszem, hogy soha nem léptél még fel musicalben. De csak ha mondod. Ez nagyon ott volt. Szépen kitisztítottad a hangod. Nagyon-nagyon bírtam. Ha téged hallgatnak a depressziósok, biztos, hogy jól vannak mára." (Presser Gábor)


7. DÖNTŐ:

 Rúzsa Magdolna és Varga Ferenc

Pély-Varga: Vetkőzés

"Szerintem az a szép benne, hogy két ember megtalálja és elfogadja egymást, és tudnak együtt dolgozni. Mi pedig nagyon szépen tudunk együtt dolgozni. (Rúzsa Magdolna) A duett egy szenzációs dolog alapvetően, mert több énekes stílusa keveredhet, ami elég nagy izgalmakat tud okozni. (Varga Ferenc)"

A produkció értékelése:

"Gratulálok, nagyon izgalmas produkció volt! Magdi, te annyira-annyira nő voltál, annyira odaadó, annyira figyeltél Ferire. Feri, benned viszont volt egy kis vívódás, hol Magdira, hol a közönségre néztél. Fickós volt, ezt a férfias vonalat csináltad. Gratulálok!" (Soma)

----------

 Rúzsa Magdolna és Torres Dániel

Janis Joplin - Piece Of My Heart

"Én egy olyan dalt választottam, amit nagyon szeretek, és olyan emberrel szerettem volna énekelni, akit szintén kedvelek. (Rúzsa Magdolna) Egy duettnek az a lényege, hogy hiába áll ott két ember, mégis egységet alkotnak. (Torres Dániel)"

A produkció értékelése:

"Azt gondolom, hogy itt betettetek a tavasznak rendesen! Magdi, megint hasonló helyzetet vonzottál be, mint az előbb a Ferivel. Te teljes lényeddel odafordultál a Dani felé, a Dani meg még ki tudja hány százezer nőnek énekelt. De fantasztikus volt, gratulálok!" (Soma)


8. DÖNTŐ:

 Percy Sledge - When A Man Loves A Woman (Dirty Dancing)

"Már nagyon régen voltam otthon, így örülök a szünetnek. Ez a dal egy romantikus sláger, vagyis egy tőlem elég távol álló stílus. Egy blues-os hangulatú dal, nehéz ebbe az irányba mennem, nem tudom, hogy fog sikerülni."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Magdi kiválasztott: médium vagy drágám! Olyan energiát tudsz közvetíteni, amit várunk, szomjazunk, örülünk neki. Amikor egy férfi szeret egy nőt: bele kellett gondolnom, hogy ez mit jelent. Köszönöm szépen az érzést..." (Soma)

----------

 Goran Bregovic - Ederlezi (Cigányok ideje)

"Erős lesz az üzenet, amit szeretnék közvetíteni az embereknek. Meg kell mutatnom teljes mértékben saját magamat: egy másik országból, egy másik kultúrából jövök, abban nőttem fel. Nagyon szép lenne, ha mindannyian el tudnánk fogadni a másik kultúráját. Ez a dal nagyon fontos nekem."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Nagyon-nagyon nehéz megszólalni, mert valódi dolog történt a színpadon. Valamennyien ki vagyunk éhezve valódi érzelmekre, valódi emberekre, valódi dolgokra. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a produkciódról. A filmet pedig mindenkinek ajánlom, mert hihetetlen művészeti élmény!" (Soma)


9. DÖNTŐ:

 Artur Ribeiro - Fado

"Nagyon-nagyon szeretem a latin zenét, de úgy érzem, nagyon távol áll tőlem ez a stílus. A Queen-est nagyon könnyű volt ehhez képest, nekem legalábbis, pedig attól is mennyire féltünk. A választott dalnak annyira jó a ritmusa, hogy ha nem is sikerül annyira jól, legalább jól tudom magam érezni."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Nekem nagyon-nagyon tetszett. Mindenképpen átüt, amit a színpadon csinálsz. Végig a hatása alatt voltam. Köszönöm!" (Pély Barnabás)

----------

 La Bamba Mix

"Feltöltődtem az elmúlt egy hét alatt, bár nem igazán pihentem. Ez egy életérzés, amit nem lehet megtanulni - nem egy nagy éneklős dal, de nagyon jó a hangulata."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Nagyon-nagyon tetszett. Egy igazi party-nóta, így is adtad elő. És ebben a viszonylag gyors tempóban is hallottam, mennyire átüt a muzikalitásod: nagyon jó helyen voltak a hangok, gratulálok!" (Pély Barnabás)


10. DÖNTŐ:

Bob Marley - One Love

"Nagyon sok gátlást levetkőztem magamról. Voltak bennem egész komoly gátlások, de úgy érzem, hétről-hétre vetkőzöm le ezeket a dolgokat. Nagyon szeretem a reggae-t, de inkább hallgatni. Énekelni még nem énekeltem soha. De most ezt is meg kell próbálni. Ennek a dalnak nagyon komoly üzenete van: mindenkit elfogadni, feltétel nélkül."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Olyan hihetetlen, istenadta tehetség vagy, hogy elképesztő! Nagyon jól állt neked ez a műfaj, mert ez az, ami. És pont a te önazonos, természetes lényedhez ez nagyon-nagyon passzolt. Egyszerűen megint tudtál sodorni. Teljesen mindegy, mit csinálsz. Hihetetlen tehetséges vagy, gratulálok!" (Soma)

----------

The Police - Bring On The Night

"Ha belegondolok abba, hogy itt vagyok már a háromban, az nagyon nagy dolog, erőt adó dolog. Igyekszem meghálálni, jó kedvem van. Stinget nagyon nagy zenésznek tartom. Nagyon tiszta dolgokat alakít zenévé, de nem az én világom. Én más zenéket hallgatok."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Amit a Bakács az előző körben mondott, azt én most érzem. A Police zenekar a zenetörténet egyik legnagyobb hatású zenekara volt. És egy ilyen hatalmas hatású énekesnő milyen más számot válasszon?" (Novák Péter)

----------

Janis Joplin - Cry Baby

"Woodstock. Ezek olyan dalok voltak, hogy ha összehasonlítom a mai zenei világgal, akkor azt mondom: inkább az. Janis Joplin nagyon őszinte, mindent elmond a dalaiban. Semmi kamu nincs benne. Ezért nagyon tudom tisztelni."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Azért jó huszonévesnek lenni, mert az ember tekintet nélkül a veszteségekre dolgozhat a színpadon. Kinyomtad, pedig nyilvánvalóan be van vérezve az a torok. A lemezkiadóknak nem kell kitalálni ezt az embert, mert ez az ember készen van, lelke van!" (Novák Péter)


A Nagy Döntő:

Aerosmith - Road Runner

"Nagyon-nagyon vártam, hogy kapjak egy visszajelzést. Annyira örültem, életemben nem zokogtam még úgy, mint amikor beválogattak. Abban a pillanatban úgy éreztem, soha nem fogom föladni az éneklést, soha. Ha kést fognak a torkomhoz, akkor sem. Mindig elég különc voltam. Örültem annak, hogy most megmutathatom magam, azoknak az embereknek is, akik esélyt sem adtak, hogy megismerjenek, és elítéltek." (Rúzsa Magdolna)

"Úgy választottam neki ezt a nótát, hogy a hangfekvésének megfelelő legyen. Azt üzenem neki, hogy mind-mind sikerüljön, amit ő gondol erről a versenyről." (Varga Ferenc)

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Hallottam már életemben egy csomó nőt rock & roll-t énekelni. Hát, a tengerentúlon sem tudják ezt többen jobban nálad. Feladhatnál egy hirdetést: sportcsarnokok lebontását vállalod." (Presser Gábor)

----------

 Torres Dániel - Fegyverem az adrenalin

"Bizony megtiszteltetés, hogy a döntőn megszólalhat az a dal, amit én írtam. Figyelembe kellett venni; Magdi egyéniségét, hangját, kiállását. Nem csipázom azokat a dalokat, amik nem szólnak semmiről. Nem élek Magdi szívével, így nem volt könnyű dolgom. Magdi is írt egy szöveget, mi pedig beleintegráltuk az ő kérését." (Torres Dani)

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Nagyon izgalmas, mert egyszerre volt benne az autentikus ős, a nép lánya, egy tiszta hang, és egészen olyan voltál, mint egy harcos nő. Biztos vagyok benne, hogy tömegeket tudnál vezetni, gratulálok!" (Soma)

----------

 Enya - May It Be

"Úgy érzem, hogy lehettem egyedi. Énekeltem mindenféle dalokat, amelyekben jól éreztem magam, de azért szerintem kiderült, ki vagyok, mit képviselek. Most találtam egy dalt, ami talán nem is döntőbe való versenydal. De amikor meghallottam, azt mondtam, ezt akarom énekelni, és nem érdekel semmi..."

Rúzsa Magdolna értékelése:

"Tudtam! Tudtam, hogy eljön ez a pillanat! Vártam rá, és ehhez csend kellett. Hogy a hangod fölszálljon, édes, kicsi madárkám! Most volt az első olyan pillanat, amit nem lehet elmesélni a többieknek. Vagy hallod, vagy nem hallod..." (Bakács Tibor "Settenkedő")

----------

 Máté Péter - Most élsz (zongorakísérettel)

"A Máté Péter-dal lesz az, amikor utoljára állok egyedül a színpadon. Legalábbis itt. Furcsa. Az egész dal mondanivalója nagyon-nagyon fontos, és olyan dolgokat mond el, amit az ember igenis meg kell, hogy értsen, és egy pohár dal mellett el tudja zokogni magát. Ha nagyon mélyre nyúlok, bennem is megvannak ezek az érzések. Tisztában vagyok vele, hogy elmúlik a verseny, és aztán: találd föl magad."

----------

 Rúzsa Magdolna és Varga Ferenc duettje (Tina Turner: It Takes Two)

A zsűri értékelése:

"Nekem az utolsó pillanatban mentettétek meg a dalt. Már majdnem azt mondtam ki, hogy ez a szám tetszett a legkevésbé. Egészen a végéig semmi szexi nem volt abban, ahogy énekeltétek. Nem volt semmi kapcsolat köztetek. A végére lett... Köszönöm!" (Soma)

----------

 A nyertes dala: ABBA - The Winner Takes It All


MAGDI NYERTE MEG A MEGASZTÁR 3. TEHETSÉGKUTATÓ MŰSORÁT!!!

Gratulálunk!

 A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.tv2.hu/db/00/19/i003E3019.jpg”.

A Nagy Döntő (2)

Dalszövegek

Letöltések - dalok


forrás: Szandra (szerk.), Tv2

 

M*Felhívás!

Ha van valami infód, anyagod, híred, esetleg titkod valamelyik Megáról, vagy találkoztál az egyik Megasztárral, akkor írd meg ide: megaszt3@freemail.hu! Ha még élménybeszámolód is van, szintén elküldheted, akárcsak saját készítésű munkádat (pl.: órarend, háttérkép, animáció, stb.). Ha elküldted és megkaptam, máris kikerül az oldalra a neveddel együtt (hogy tőled kaptuk)! :)) Köszi: Szandra (szerk.)


Minden MP3 és Videó törölve lett az oldalról jogi okok miatt.

-

Visszatettem őket, viszont csak regisztráltaknak elérhető.


FIGYELEM! SÜRGŐS FELHÍVÁS!

Hirdetés:

Augusztus 26-án 19:00-tól a PeCsában lesz egy Megasztár koncert, amire van
4 jegyem. A barátaimmal nem tudunk elmenni, ezért eladnám a jegyeket! Akit
érdekel, jelentkezzen a
ribizla@freemail.hu címen!

 

 

M*Megasztárok

 

Kiesettek:

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.tv2.hu/db/0B/F9/i003E0BF9.jpg”. 

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.tv2.hu/db/0D/3E/i003E0D3E.jpg”.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.tv2.hu/db/06/1B/i003E061B.jpg”.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.tv2.hu/db/03/DE/i003E03DE.jpg”.

Szép volt!

Katt ide, ha a Csillagdalt meg szeretnéd hallgatni: Csillagdal

M*Chat

Figyelem! Kérlek a szerkesztő nevében ne írjatok>>Szandra (szerk.) mert különben nem tudok válaszolni kérdéseitekre. Valamint, ha ez mégis megtörténne, biztosak lehettek benne, hogy az nem én vagyok, ha az ál Szandra sérteget titeket, vagy trágárul beszél
 

M*Zsűri

 

M*Műsorvezetők

 

M*Felkészítők

 

M*Döntők

 

M*Szavazz!!! :)

Eszter és Tamás babája fiú lesz vagy lány? :)
Eszter és Tomi gyermeke szerinted fiú lesz vagy lány? :)

lány
fiú
ikrek
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

M*Véleményetek

 

M*Felhívások & hirdetések

 

M*Rendelésre...

 

M*Megák és szerelmek

 

M*Koncert & Turné

 

M*Honlap

Legyen ez a kezdõlapod
 

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://kepfeltoltes.hu/060413/1kossz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg”.

Mindenért köszönet!

Köszönöm, hogy sokan látogatjátok az oldalt, a dicséreteket, az elküldött dolgaitokat, a segítségeteket, mindent! :) :*

Az oldal jelenleg 60. az összesített Portál listán. Ezt is nektek köszönhetem! Köszi! :))

ÉS A KÖZÉRDEKŰ LISTÁN MÁSODIKAK VAGYUNK! :)) KÖSZI!!

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://kepfeltoltes.hu/060413/plsdontcopy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg”.

 

Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!